Zöldház Bio Panzió - Gyenesdiás


 

A Zöldház Bio Panzió egyik vonzerejét bio étterme és bio boltja jelenti. Bátran jöhetnek ide vegetáriánusok, végre az ételallergiásoknak sem kell visszafogniuk magukat a finomságok, ínycsiklandozó dolgok kipróbálásánál, vagy egyszerűen csak az egészséges életmódot követőknek sem kell bűntudattal távozniuk a szálláshelyről, mivel mindenki igénye kielégíthető. A húsféleségek kedvelőinek sem kell nélkülözniük, mert a bőséges zöldség, gabona kínálat mellett mangalica készítmények, eredeti szürkemarha specialitások, Hortobágyról származó bio halak is terítéken vannak. A bio étterem 30 fő befogadására képes, valamint szintén ekkora terasz is várja jó időben a vendégeket. 

A Zöldház Bio Panzió bio boltjában pedig kedvükre válogathatnak az egészséges dolgok között, amelyeket kirándulásaikra is magukkal tudnak vinni. A Zöldház Bio Panzióban 48 fő elszállásolására van lehetőség. 14 szoba közül lehet válogatni, található itt többek között 6 fős erkélyes apartman, 4 ágyas családi szoba szintén erkéllyel, 3 fős családi apartman.

A Zöldház Bio Panzió konferencia termében a társasági életet lehet feleleveníteni. Kutya és macska tartása is engedélyezett a szálláskomplexumban. A balatoni fürdőzés után, akár esténként a nap fáradalmait kipihenni, vagy napközben lubickolni az udvari medencében lehetséges, vagy a finn szaunát is kipróbálhatják. Igény szerint bográcsozás, grillezés is megoldható. A gyerekek pedig a játszótéren vezethetik le energiájukat. Külön díjazásért transzfer szolgáltatást és hideg ebéd elcsomagolását is meg lehet rendelni. A Zöldház Bio Panzió másik vonzerejét házigazdái jelentik, akik már az ingyenes parkolóban köszöntik vendégeiket és boldogan látják el tanácsaikkal az érdeklődőket az itt tartózkodás ideje alatt. 

A Zöldház Bio Panzió fekvése igen kedvező, Keszthely közelében. A Festetics kastély a régi korokba vezet vissza bennünket, de egyéb kikapcsolódásra is lehetőség van a környéken, mint a lovaglás, túrázás. A kerékpározás kedvelői is kedvükre járhatják be az egész környéket, a túraútvonalakon haladva pedig gyalog lehet felfedezni a természet szépségeit. A horgászok is elmélyedhetnek a halfogás élvezeteiben, sőt akinek vadászni támad kedve, szintén talál erre alkalmat.

Zöldház Bio Panzió árak és foglalás >>>

zöldház panzió gyenesdiás

bio panzió gyenesdiás

panzió gyenesdiás zöldház