Gyenesdiás - Welness Park Panzió


 

Amennyiben Gyenesdiást választja kirándulóhelyének, illetve Nyugat-Balatonon tölt el hosszabb időt, és kedveli, ha különféle kényeztetési lehetőségek állnak rendelkezésére, akkor próbálja ki a Wellness Park Panziót Gyenesdiáson.  Az év bármelyik szakában rendelkezésre áll. Kis házi kedvenceit sem kell otthon hagynia külön díjazás ellenében együtt élvezhetik a pihenést.  A gondtalan ellazulást segíti a finn szauna fényterápiájával, vagy a jacuzzi, és egy viszonylag nagyméretű, 12x5 méteres külső medence várja a fürdőzni vágyókat. Mindezeket a szolgáltatásokat a Wellness Park Panzió árai tartalmazzák, természetesen egy magasabb árkategóriába tartozó szállás mindezekért és még további szolgáltatásaik miatt. 

Ha tágasabb helyen szeretne éjszakázni, akkor 10 családi, illetve egy junior teraszos rezidencia közül válogathat, amennyiben elegendő kisebb tér is, akkor még 14 szoba várja vendégeit franciaágyaival, sőt még a mozgáskorlátozottak is találnak kényelmüknek megfelelő szobát. Mindenütt zuhanyozási lehetőség kínálkozik. Természetesen hűtőszekrény, mikrosütő és kávéfőző sehonnan sem hiányzik. Svédasztalos reggelivel lehet az éhséget csillapítani, melynek árát már tartalmazza a szobaár. Igény szerint fél és teljes panzió is igénybe vehető magyar és külföldi ételspecialitásaival. 

A halféleségek kedvelőinek feltétlenül ajánljuk a haltaverna kipróbálását. A Wellness Park Panzió területén lehetőség kínálkozik manikűr-pedikűrre, kozmetikai kezelésekre, sőt ha valaki itt szeretné körmeit hirtelen megnöveszteni, akkor nyugodtan forduljon a műkörmöshöz.  A fürdőzés során tönkrement frizurákat pedig a Wellness Park Panzióban működő fodrászszalonban lehet helyrehozatni. Attól sem kell tartaniuk, hogy fogfájás rontaná el az önfeledt kikapcsolódásukat, mert fogászati sebészet is rendelkezésre áll. 

A Wellness Park Panzió területén teniszezni, ping-pongozni is van lehetőség, de kipróbálhatják a petanque-t is. Homokozó, különféle mászókák várják a kisebbeket. A Wellness Park Panzió tulajdonosai azt szeretnék, ha igazán jól éreznék magukat, ezért különféle szórakoztató programokat szerveznek vendégeik részére.

Welness Park Panzió árak és foglalás >>>

welness park panzió gyenesdiás

welness_panzió gyenesdiás

welness park pansion gyenesdiás