Gyenesdiás - Tulipán Bungalow és Camping

 

Gyenesdiás nyaralószférájában 15.000 négyzetméteres területen 30 fa bungalow áll a kempingező családok, csoportok rendelkezésére. Mindenki saját háza mellett parkolhat autójával. Túlnyomórészt  A és B kategóriásak az épületek, de 7 faház B kategóriás, így mindenféle igény kielégítésére gondoltak a kemping üzemeltetői. A szállásárban ágyneműhuzat, kávéfőző és mosógép használat és Wi-Fi is benne van. A szobában LED, vagy LCD TV található. Jó tudni azonban, hogy a C típusú faházakhoz nincsen konyha, a többiben pedig amerikai típusú konyha lett kialakítva, ahol főzőlapon készíthetik el ételeiket. Mindegyik szálláshelyhez tartozik kerti bútor is. 

Természetesen lakókocsi és sátor elhelyezésére is van lehetőség, összesen 40 helyezhető el a Tulipán Bungalow és Camping területén. A Tulipán Bungalow és Campingben közös tusoló is van, természetesen nemek szerint elkülönítve, 3-3 tusoló és 4-4 tükrös mosdó használható, azonban minden házhoz külön is tartozik fürdőszoba és WC is. 

Az utóbbi időben rendkívül felkapott üdülőhely lett Gyenesdiás, kedvező fekvése, a környék nevezetességei és gazdag programjai miatt. Az olcsóbb szállások közé tartozik a háromcsillagos Tulipán Bungalow és Camping, mely májustól októberig várja a kirándulókat. Sok német turista is idelátogat, így a tulajdonosok a német vendégekkel való társalgásra is vállalkoznak. 

Érdemes odafigyelni, hogy nyáron gyakran nehezen lehet szabadhelyet találni és csúcsidőben minimum 7 éjszakára lehet elfoglalni a szállást. A nyitva tartás bármelyik időszakában ritkán fogadnak el 1 éjszakás rendelést, inkább csak ha személyesen próbálkoznak vele és éppen van üres hely. A Tulipán Bungalow és Camping területéről a játszótér és a medence sem hiányozhat, gondolva arra is, hogy esetleg vendégeik olyan napokat is tartanak, amikor itt szeretnének szórakozni. 

Ezen kívül különféle labdajátékokat lehet játszani, mint focizás, röplabdázás, kosárlabdázás, asztali teniszezés, de a csocsózás kedvelői is vidám partikat játszhatnak egymással. Ha bármilyen kérdése lenne egész nap a rendelkezésére állnak a recepciónál.

  Tulipán Bungalow és Camping árak és foglalás >>>

tulipán bungalow gyenesdiás

tulipán campig gyenesdiás

gyenesdiás kemping és bungalow

gyenesdiás tulipán