Gyenesdiás - Sportház


 

Az aktív sportolás kedvelőinek nyaralásukkor sem szükséges lemondaniuk a testmozgásról a gyenesdiási Sportházban többféle lehetőség közül választhatnak, mint a fallabdázás, billiárdozás bowlingozás, de természetesen azok is kipróbálhatják, akiknek még eddig nem volt lehetőségük rá, valamint kardió gépekkel is edzhetnek. Aki pedig szeret kerékpározni, az nyugodtan kölcsönözhet a Sportházban és bejárhatja vele akár a nyugati Balaton partot. Akik a tűzőnapsütés helyett inkább a szoláriumot választják, azok a Sportház területén is megtehetik ezt. 

Már a Sportház megjelenése tavaszias barackvirág színével vonzza a látogatókat. Nyitott teraszán is elfogyaszthatják reggelijüket, vagy belső éttermükben étkezhetnek. Rendkívül ízletesen, háziasan elkészített fogások közül válogathatnak. A speciális igényeket is kielégítik, mint a liszt érzékenyek, vegetáriánusok. A diétázók számára is tudnak különféle finomságokat ajánlani. A kisgyerekeknek etetőszék is kérhető, illetve az ételek között sem hiányozhatnak a gyerekek kedvencei sem. 6 tágas vidám színekben pompázó modern stílusú szoba közül választhatnak, ahol természetesen a virágok is egy színfoltját jelentik. A szobák klíma berendezéssel ellátottak, így senkinek sem kell álmatlan éjszakákat töltenie a tikkasztó hőség miatt.  

A gyerekekre is gondoltak a vendéglátók, mert hintázási és csúszdázási lehetőség is kínálkozik a három csillagos Sportháznál, valamint társasjátékozhat is a család. A szobák kialakításánál is gondoltak a kisebbekre, mert például kiskád, kiságy igénybe vételére is van lehetőség.  Amíg kirándulni vannak, vagy éppen a Balatonban fürdőznek, addig értékeiket is biztonságban tudhatják szobáik széfjében.  

A gyenesdiási Sportházban lehetőség van két féle sportcsomag váltására, amelyek két fő részére érvényesek. Mindkettő félpanziót kínál és különféle sport, illetve egyéb szolgáltatások igénybe vételét tartalmazzák. Ezen kívül még ünnepi és hétvégi ajánlatok is vannak, melyekről érdemes utána érdeklődni. Már Gyenesdiáson is többféle szabadidős elfoglaltság kínálkozik, mint a korongozás, lövészet kipróbálása, szőlészeti kiállítás tekinthető meg a Bormúzeumban, de látható Gyenesdiáson kályha kiállítás is. Ki lehet próbálni a mini golfot is és még számos egyéb program várja az ide látogatókat.

   Sportház árak és foglalás >>>

gyenesdiás balaton sportház

sportház szállás gyenesdiás

sportház gyenesdiás

sportház gyenesdiás