Gyenesdiás - Spanish House

A gyenesdiási Spanish House, azaz Spanyol Ház, a Balaton partjától kevesebb, mint 500 méterre fekszik. Az épületben négy szállásrész lett kialakítva, 2 apartman, egy 2 szobás és egy 1 szobás, valamint 2 stúdió 2, illetve 3 felnőtt részére. A szobákban legfeljebb egy pótágy kérhető a megrendeléskor, amelyeknek 10 EURO-s felára van. Maga a Spanyol Ház családcentrikus, így gyermekes családoknak kiváló pihenőhely. Bizonyítja ezt az is, hogy 2 éves kor alatt nem kell fizetni. 

A spanyol tulajdonosok nagyon vendégszeretők és kérésre spanyol ínyencségeket is készítenek. Valamint ha az idő egy kicsit szomorkásra fordul a hatalmas udvaron és kerti medencében szabadon játszhatnak a gyerekek, amíg a szülők a kerti sütödében elkészítik a finom ételeket. A szobák viszonylag tágasak, a konyha jól felszerelt. Minden szálláshely külön tusolóval ellátott fürdőszobával rendelkezik. Ezen felül van egy tágas terasz is. Esténként a Tv-csatornák széles választékából válogathatnak kedvükre, vagy az ingyenes internetet lehet böngészni. Az autóval érkezők a közeli nyilvános parkolóban tudnak parkolni. Aki busszal ,vagy vonattal érkezik, annak sem kell sokat gyalogolnia, hiszen pár száz méteren belül található mind a vonat, mind a buszállomás. 

Jó időben a parton lévő két strand közül lehet választani, attól függően, hogy a játékot vagy a sportot részesítik előnyben. Kirándulásra remek lehetőség nyílik a Hévízi termálfürdőben, vagy Keszthelyen a Festetics kastélyban. De kerékpár, vagy gyalog túrákat is lehet szervezni, hiszen a közelben rengeteg a látnivaló. Szigliget, Rezi, Sümeg, mindig lenyűgözik a turistákat. De vízi utat is lehet választani, mert a parti vitorláskikötőben lehetőség kínálkozik kipróbálni a vitorlázást, vagy a közeli hajóállomáson jegyet válthatunk egy gyönyörű hajókirándulásra, ahol akár az egész Balatont körbe hajózhatjuk a menetrend szerint közlekedő hajókkal. De akár ki is szállhatunk egy-két kikötőben, így Badacsonyban, vagy Tihanyban is gyönyörködhetünk. 

A Spanyol Ház apartmanból felárral reptéri transzfer szolgáltatás is rendelhető, így aki a közeli sármelléki reptérről jön, kényelmesen utazhat egész az ajtóig.  A szállásra házi kedvenceket előre történő egyeztetés után lehet hozni, de esetenként felszámolhatnak külön díjat. A Spanyol Ház területén csak kijelölt helyen szabad dohányozni. Fizetés csak készpénzzel lehetséges.

   Spanish House árak és foglalás >>>

spanish house gyenesdiás

szállás gyenesdiás

gyenesdiás szállás

balaton szállás gyenesdisá