Gyenesdiás - Pilóta Fogadó


 

A Pilóta Fogadó Gyenesdiáson egy kis szelencébe zárt gyöngyszem. Gyerekes családok, baráti társaságok kitűnő nyári pihenőhelye. Fontos megjegyezni, hogy nyári, mert a Pilóta Fogadó csak szezonálisan, március 01-től – október 19-ig van nyitva. A fogadó a főút mellett található. Mivel a Pilóta Fogadó csak 4 szobával rendelkezik így érdemes lefoglalni már előre a helyet. 

A Pilóta Fogadó 10 fő elszállásolására alkalmas. Az allergiásokra is gondoltak, mert külön szoba lett kialakítva részükre. A lakrészek kényelmes dupla ágyakkal rendelkeznek, de szükség szerint még két pótágy kérhető szobánként, ezt azonban mindenesetben a rendeléskor kérni kell. Zuhanyzós fürdőszobái vannak, valamint Tv teszi teljessé a füstmentes szobák kényelmi berendezéseit. Internet kapcsolat nincs. 

A Pilóta Fogadó saját konyhát üzemeltet és önkiszolgáló étteremben válogathatnak kedvükre a mesterfokon elkészített finom magyaros, valamint olaszos ételek arzenálja között. Ha itt ebédelnek, a hűs fedett teraszon zavartalanul tehetik ezt meg, a reggelit viszont a szobában szervírozzák, melynek ára a szobaárban benne van, így igazán romantikus hangulattal indíthatják a napot. A reggeli fogyasztás közben el lehet dönteni, hogy az időjárásnak megfelelően milyen programban szeretne a kedves vendég részt venni.  

A választás egyszerű, de nem könnyű. Hiszen a Pilóta Fogadótól alig 700 méterre a Balaton partján két strand is felfedezhető, ahol vidáman lubickolhatnak a magyar tenger vizében. A parton a fürdőzés mellett számos más lehetőség is kínálkozik, horgászás, csónakázás, vitorlázás, vagy hajókirándulás. De ha valaki nem a vizet választja, akkor sem fog unatkozni. A közelben kerékpárút, gyalogtúra, és nagyon sok kirándulóhely nyújt lehetőséget, hogy vidáman és kalandosan teljen a nap. A parton található még a nemrég nyitott új kalandpark is ahol mind felnőtt, mind gyermek jól érezheti magát. 

A közeli Hévíz, Keszthely, Sümeg, vagy Szigliget is kiváló kirándulóhely. Autóval, vagy ha valaki a tömegközlekedést választja, akkor vonattal, busszal is indulhat. A vasút 500 méterre, a buszmegálló 150 méterre található. Amennyiben autóval érkezik a vendég az ingyenes privát parkolóban pihentetheti a gépjárművét. A Pilóta Fogadó igazi állatbarát szálláshely, hiszen a házi kedvencüket ingyenesen hozhatják magukkal. Dohányozni a fogadó területén csak a kijelölt helyen szabad.  

     Pilóta Fogadó Árak  és Foglalás >>>

pilóta fogadó gyenesdiás

pilóta vendégház balaton

vendégház balaton gyenesdiás

fogadó gyenesdiás