Gyenesdiás - Pelikán PanzióA gyenesdiási Pelikán panzió kiválóan alkalmas olyan családi, baráti, vagy vállalati kirándulásokra, amelyek kimondottan nem a panzióbeli pihenésre összpontosulnak. A Pelikán panzió egy olyan központi helyen fekszik, ahonnan nagyon sok turisztikai látványosság, pihenő, és szórakozóhely elérhető. A keszthelyi Festetics kastélytól 5 perce, a Balaton-parttól 1-1.5 km-re helyezkedik el. Kiváló kiindulópontja lehet szervezett, egyéni, gyalogos vagy kerékpártúráknak. A közelben van Gyenesdiás egyik új és egyre felkapottabb látványossága a Spiderland Kalandpark. Itt akár egész nap szórakozhatnak a gyerekek, és a felnőttek egyaránt. 

A Balaton partján vitorláskikötő, és strand várja a vizek szerelmeseit. A Pelikán panziótól pár száz méterre található a vasútállomás is, ahonnan akár távolabbi kirándulási célok is elérhetők. A panzió étterme kiválóan alkalmas üzleti ebédek vagy akár különböző meetingek megtartására is. Az étteremben kedvünkre válogathatnak a különböző magyaros, vagy nemzeti ételekből. A Pelikán panzióban 4 darab szoba várja a kedves vendégeket, amelyek terasszal és fürdőszobával ellátottak. Az egyes szobákban francia ágyak, más szobákban pedig egyszemélyes ágyak állnak rendelkezésre. A kisgyermekesekre gondolva a Pelikán panzióban külön pótágy nélkül 5 éves korig, pótággyal pedig 3 éves korig ingyen tartózkodhatnak. Ha pedig a napi kirándulás a rossz időjárás miatt meghiúsulna, akkor a szobában pihenve a Tv csatornák közül válogathatnak kedvünkre, valamint a szobában lévő hűtőből előkerülhetnek az ízlés szerinti hűsítők. 

Mindegyik szoba fel van szerelve klímával, amit egy kis felár fejében igénybe is tudnak venni. Ami jó hír, hogy ha hosszabb időre érkezik a kedves vendég, és a házi kedvencet nem tudták senkire sem rábízni, itt a Pelikán panzióban előzetes egyeztetés alapján lehetőség van kisállatok tartására. Dohányozni csak a kijelölt helyen szabad. 

Aki autóval érkezik, az a Pelikán panzió saját ingyenes parkolójában mindig biztonságban tudhatja a járművét. Érkezéskor a szobákat leghamarabb délután 2 órakor tudják elfoglalni. Távozáskor pedig legkésőbb délelőtt 10 óráig kell elhagyni a szobákat. Fizetés megkönnyítése érdekében többfajta kártyával, vagy éppen készpénzzel is fizethetnek.

       Pelikán Panzió árak és foglalás >>>

 pelikán apartman gyenesdiás
apartman gyenesdiás

pelikán apartman gyenesdiás