Gyenesdiás - Márta Vendégház

   

A gyenesdiási Márta Vendégházban 8 apartman közül lehet válogatni, ezek négy típusra oszthatók. A legnagyobb lakosztály 6+1 fő részére, a következő pedig 4+ 2 fő részére áll rendelkezésre. Ezeken kívül 2+2 és 4+1 fő elszállásolására is lehetőség van. Ez utóbbi a tetőtéri részben található. Mindegyikben külön hálószoba,- a nagyobbakban több is-, fürdőszoba és konyha is lett kialakítva. Természetesen az árak ezek szerint differenciálódnak, és többek között ingyenes parkolást, asztali teniszezést, fedett, fűtött medence, külső játszótér használatát is tartalmazzák. 3 éves korig nem kell fizetni a szállásért. Igényelhető külön ágy, szék és kiskád a Márta Vendégházban a legkisebbek számára. Ezt azonban érdemes rögtön érkezéskor jelezni, hogy biztosan ne foglalják le őket. 

A 120 négyzetméteres nagy apartmanhoz télikert is tartozik, ahol kandalló biztosítja a meleget és a hangulatot. A Márta Vendégház bármelyik lakrészét választva igényes belső berendezéssel találkozhatnak, ahol a bőr, a fa, a gránit és a márvány kombinációi láthatóak. Amennyiben a Márta Vendégházban szeretnének maradni napközben, akkor az udvarában is kitűnően lehet a napozóágyakon napozni a külső medence mellett, vagy éppen megbújni a napernyők árnyékában. Ha grillezni támad kedvük, egy hangulatos fedett grillező várja Önöket. 

A Márta Vendégházban autókölcsönzésre is van lehetőség, így kényelmesen be lehet járni akár az egész Balatont és környékét. Aki repülővel érkezik, annak transzfer igénybevétele is biztosított, természetesen plusz díjazásért. Hogyha gyerekek nélkül szeretnének kisebb kirándulást tenni, vagy bevásárolni, akkor lehet kérni, hogy vigyázzanak a gyerekeikre a Vendégházban, akik akár a homokozóban, vagy a játszótéren is játszhatnak addig. 

Ha nem szeretnék otthon hagyni kis házi kedvenceiket sem, külön kérelem benyújtása mellett magukkal hozhatják őket, így nem szorulnak otthon külön felügyeletre. Ez már viszont plusz költséget jelent. A szálláshely kiválasztásánál már a Márta Vendégház fekvése is vonzó benyomást nyújt, ugyanis rá lehet látni a Balatonra, esténként akár a naplementében is lehet gyönyörködni.  

    Márta Vendégház árak és foglalás >>>

márta vendégház gyenesdiás

vendégház balaton

byenesdiás vendégház

gyenesdiás szállás