Lorelei Panzió - Gyenesdiás

 

A gyenesdiási Lorelei panzió igazi gyöngyszem a Balatontól pár száz méterre. Ez a panzió bárhol az országban igazi felfrissülést tudna nyújtani a vendégeinek, de így, hogy Gyenesdiáson van, különösen kedvelt pihenőhely. A kedves vendég minden körülmények között megtalálja a számára legkedvezőbb kikapcsolódási programot. 

A Lorelei panzió kifejezetten alkalmas több gyermekes családok pihenésére. Nagyon tiszta és kulturált szobák várják a vendégeket, ahol sok csatornás TV, ingyenes internet lehetőség, mennyezeti ventilátor, hűtőszekrény, széf, és szobához tartozó fürdőszoba található. Rengeteg szórakozási fajta közül lehet választani. A közelben két gyönyörű strand várja látogatóit, ahol az egyik sok élvezetet nyújt a gyerekeknek, a másik pedig kiváló sportolási lehetőséget ad. De ha nem kívánnak fürdeni, akkor magán vitorlás hajóval szelhetik a Balaton vizét, vagy akár elsajátíthatják a vitorlázás tudományát a kapitány mellett. 

Ezen kívül számos alkalom található horgászásra, túrázásokra, hiszen a közelben van Keszthely és Hévíz is, ahol szintén nagyon jól ki lehet kapcsolódni. Gondoljunk csak a gyönyörű Festetics kastélyra. Ha pedig elfáradt a kedves vendég a sok túrázásban, akkor a panzióban egy kis üdítő masszázs segít regenerálódni. Hogyha az idő rosszra fordulna, akkor sem kell kétségbeesni, mert a kertben pingpongozhat, vagy tollasozhat a család, vagy akár megmártózhat a panzió nagy medencéjében. Ki lehet próbálni a teniszezést, lovaglást, vagy akár egy nagy darts, vagy bowling versenyt is rendezhetnek. A napozó teraszon önfeledten lehet pihenni és erőt gyűjthet a következő kirándulásra.

 Az autóval érkezőknek ingyenes saját parkolót tudnak biztosítani. Aki más országokból jön, és repülővel érkezik, annak lehetősége van reptéri transzfer igénylésére, igaz felár ellenében. Amennyiben valaki pedig nem saját járművel jött Lorelei panzióba, de szeretné autóval körbejárni a Balatont, annak az autókölcsönző mindenben a rendelkezésére áll. 

A külföldi vendég is otthonosan érezheti magát, hiszen a személyzet a magyaron kívül több nyelven is beszél, mint a holland, angol, német, orosz, görög. A Lorelei panzióban dohányozni csak kijelölt helyen szabad. A panzió ár-érték aránya kiváló.

Lorelei Panzió árak és foglalás >>>

lorelei panzió gyenesdiáson

lorelei panzió

panzió gyenesdiás