Lavia Panzió - Gyenesdiás


 

Bátran javasoljuk a Balaton nyugati partjának közvetlen közelében lévő gyenesdiási Lavia panziót mindenkinek, aki igazán önfeledten szeretne pihenni. Kiváló kiindulási pont lehet Hévíz és Keszthely meglátogatására. Hévíz gyógyfürdőjéről híres, Keszthely nevezetessége pedig a Festetics kastély. A közelben lévő Festetics kilátóból be lehet tekinteni a környéket. De a közelben is hatalmas élményekben lehet része az egész családnak, az új Spiderland Kalandparkban. Feltétlenül próbálja ki a Lavia panziót, már első pillantásra rendkívül vonzó virágos és zöld dísznövényeivel, tujáival, fenyőivel. 

Maga az épület is figyelemre méltó erkélyével. A Lavia panzió udvarán mini tengerpartot idéző pálmák, árnyékot adó élő virágos fal csalogatja a fürdőzésben kifáradt vendégeket napágyaival. Medencéjének vize gyönyörű kék színben csillog. Természetesen a kisgyerekek is felfedezhetnek maguknak való játékokat, mint a mini játszóteret. Amikor éppen nem kívánnak kimozdulni a panzióból, akkor ping-pongozással is kikapcsolódhatnak. A kerékpározás kedvelőinek itt sem kell lemondani szenvedélyükről, mert ingyenesen vehetők igénybe kerékpárok, közvetlen közelből indulnak ki a környéket behálózó kerékpárutak. A hegymászás kedvelői pedig északi irányba indulva a Keszthelyi hegység csúcsait hódíthatják meg. 

Az igényesség dominál a Lavia panzió belső tereiben is, vidám, illetve világos színeikkel már eleve jó hangulatot sugároznak. A virágok jelenléte szobáikból sem hiányozhat. A ruhák tárolására gardróbszekrények állnak rendelkezésre, az értékeiket szobaszéfben tárolhatják. 

A Lavia panzióba érkező turisták 7 két ággyal rendelkező szoba, vagy két családi lakrész közül válogathatnak. A kényelmet szolgálják a minibár, Wi-fi szolgáltatás, de természetesen a TV sem hiányozhat.  A lakrész alatt 2 szobát kell érteni konyha nélkül. Aki nem szeretne egész délelőtt aludni, az a szobában lévő rádió ébresztőóráját feltétlenül állítsa be a megfelelő időpontra. A tisztálkodás zuhanyzóval ellátott fürdőszobában lehetséges, ahol a WC is bent található. Aki klímát szeretne bekapcsolni, tudnia kell, hogy külön díjazás ellenében teheti meg. 

A Lavia Panzióban több féle fizetési A lehetőség közül lehet választani készpénzen kívül Visa, vagy Eurocard bankkártyával, átutalással, az OTP, az MKB és a K and H Szép Kártyájával lehet fizetni.

          Lavia Panzió árak és foglalás >>>

lavia panzió gyenesdiás

gyenesdiási panzió

lavia panzió gyenesdiás