Gyenesdiás - Kék Vendégház

 
Egy hangulatos, igényes megjelenésű szálláshely a Kék Vendégház Gyenesdiáson. A neve utal rá, hogy kívül és belül is a kék szín a domináló szín. Az udvarán a zöld gyep a meghatározó, itt-ott növendék fákkal tarkítva. A napozás kedvelőinek napozó ágyak állnak a rendelkezésükre, de az árnyékot adó napernyők alatt is lehetőség van önfeledt pihenésre.

Közvetlen az épületegyüttes mögött pedig medence hívogatja a vendégeket, akár reggeli frissítő fürdőzésként, vagy a nap bármelyik szakaszában igénybe vehetik. A kerti sütögetés kedvelői pedig a grillezőnél készíthetik el kedvelt finomságaikat. Szombat délutánonként ellátogathatnak a közeli gyenesdiási Hal- és Termelői Piacra, mely 16-tól 20 óráig van nyitva, egyes ételek pedig naponta 16-tól 21 óráig kaphatók itt.

A Kék Vendégházban 4 nagy apartman 12 szobával található, amelyek reggelivel, félpanzióval, ellátás nélkül, illetve háromszori étkezéssel vehetők igénybe. Aki helyben szeretne főzögetni, az a Kék Vendégház közös használatú konyhájában készítheti el ételét, külön konyha eszközökre nincs szükség, mert megtalálható itt minden alapvető dolog. Az igazi ellazulást segítik elő a Kék Vendégház különféle masszázsai, a szauna és a szolárium, illetve a kéz és láb kényeztetését szolgálja a manikűr és pedikűr. Aki kerékpárral, vagy autóval szeretné bejárni a környéket, annak kölcsönzési lehetőség is kínálkozik a Kék Vendégházban, ha pedig saját autóval érkeztek, a Kék Vendégház elkerített udvarán biztonságosan parkolhatnak. A Kék Vendégház egész évben várja vendégeit.

Az év bármelyik szakaszában lehet kikapcsolódási programot találni Gyenesdiáson, például több lovas iskola is működik a településen, valamint sétakocsikázásra is lehetőség van. Több alkalommal rendezték a Nemzeti Vágta előderbijét Gyenesdiáson. Áprilisban a Rügyfakadás Tavaszünnepen számos érdekesség fedezhető fel, mint huszárfelvonulás, kő-, illetve sodrófahajító verseny.
Kedvelt nyári rendezvény a Keszegfesztivál, ahol a kulináris élvezeteken kívül egyéb vásári, zenei élményben is részük lehet. Szeptemberben szüreti ünnepségeken lehet részt venni, ahol hangulatos felvonulást nézhetnek végig. A Lidóstrand mellett, a spiederlandi kalandpark közelében májustól októberig egy madárpark legalább 60 féle madárfaja csodálható meg.
 

   Kék Vendégház árak és foglalás >>>

kék vendégház gyenesdiás

gyenesdiás vendégház

kék vendégház balaton

gyenesdiás szállás