Gyenesdiás - Campari Panzió

Amennyiben a Balatonon töltik a szabadidejüket és nem a legdrágább szállást szeretnék felkeresni, akkor egyik ilyen lehetőségnek kínálkozik a Campari panzió. Családias környezetben, egyszerű berendezésekkel, TV-vel ellátott szobák zuhanyzóval várják leendő lakóikat. 

A Campari panzió 9 szobájához egy konyha tartozik, amit szabadon használhatnak vendégeik, nem szükséges konyhai felszereléseket se magukkal vinni, mert minden alapvető dolog található, például mikrosütőben gyorsan kiengedhetik az előre elkészített, lefagyasztott ételeket, vagy esténként megmelegíthetik a déli ebédet. Természetesen hűtő és tűzhely sem hiányzik. Aki viszont teljes kiszolgálásban szeretne inkább részesülni, az a Campari panzió melletti étteremben válogathat az ínycsiklandozó ételek közül. Baráti beszélgetések, viccelődések helyszíne lehet, vagy akár a lakók is ismerkedhetnek egymással a Campari panzió kertjében, ahol grillezéssel is lehet a hangulatot emelni a nap végén. A szobákhoz erkély is tartozik, a félénkebbek onnan nézelődhetnek. Rossz idő esetén sem kell kétségbeesni, mert ingyenesen lehetséges Wi-Fi vétellel internetezni, illetve játékosabb megoldás pedig a darts kipróbálása. A cigarettázók számára megfelelő hely van kijelölve, szabad teret hagyva ez által a nem dohányzók számára. 

Fontos információ, hogy az érkezés időpontját feltétlenül közöljék előre, a megfelelő fogadtatás miatt, ugyanis a tulajdonosok nem a Campari panzióban laknak. A Campari panzió számára nem jelent gondot, ha a hazai vendégeken kívül angol, vagy német nyelvterületről, Oroszországból, Hollandiából, Spanyol-, vagy Olaszországból érkező turisták tüntetik ki őket jelenlétükkel. 

A Campari panzió közelében az Interspar várja vásárlóit, egyéb kisebb boltok is találhatóak a környéken, aki pedig élményfürdőbe szeretne menni, csupán félórás utazás után már élvezheti is Kehidakustányon, aki pedig inkább testét akarja regenerálni, az a 6 kilométerre lévő hévízi gyógyfürdőben teheti meg. A kerékpározás, lövészet, lovaglás, horgászás, teniszezés, vízi síelés, vitorlázás kedvelői sem maradnak hoppon, mert mindezeket kipróbálhatják a Campari panzió közelében.


Campari Panzió árak és foglalás >>>

campari apartman gyenesdiás

apartman gyenesdiás

gyenesdiás campari panzió